0703 - 54 74 55globalmaskin@gmail.com

Skruv i Uppsala, Sollentuna och Sigtuna

Skruv i Uppsala, Sollentuna och Sigtuna

Här på vårt företag, Global maskin i Norrort, så hjälper vi alla som är intresserade av och i behov av skruv i  Uppsala, Sollentuna eller Sigtuna. Vi tillhandahåller även försäljning och uthyrning av byggmaskiner. Vi försöker alltid att erbjuda de bästa och modernaste maskinerna, respektive produkterna som finns på marknaden. Tack vare att våra medarbetare alla har arbetat inom branschen i så många år och att de har en oerhört kompetens inom det mesta inom skruv, så kan vi hjälpa till med det allra mesta som rör vår bransch.

Vill du ha vår hjälp?

Det finns många fördelar med att ta hjälp av oss, om man är intresserad av skruv eller andra tillbehör inom industrin med mera. Vi kan exempelvis ge alla massvis med tips och råd inför ett köp. Många som kommer till oss har inte så jätte stort kunnande inom de produkter och den bransch som vi verkar. Detta är inga problem, utan vi tar oss tiden att ge alla tips och råd utgående från den specifike kundens önskemål. Kundens behov, förutsättningar och önskemål är det som betyder mest för oss och det som vi utgår från i vårt arbete.

Vi har ett stort utbud

Här hos oss på Global maskin i Norrort, så finns det många produkter att välja mellan. Vi försöker att erbjuda det mesta som rör vår bransch. Vi vill att alla skall kunna finna någonting inom skriv eller annat som de är intresserade av. Om du är intresserad av någon produkt som vi inte har inne, så kan vi försöka att beställa den. Vi försöker i möjligaste mån att ställa upp för våra kunder och att beställa de produkter som våra kunder önskar sig är för oss självfallet och helt kostnadsfritt för dig som kund.